lördag 29 januari 2011

6. Kärlek & tacksamhet 4-ever - människor som påverkat mitt liv till det bättre

Jag är 4ever tacksam att jag fått äran att bli mamma till dom sötaste barnen i hela världen. Japp, så är det. Sorry, men dom är mina.

Sen är jag otroligt lycklig att jag tog mig tiden att ta den där ölen med den där killen som jag snackade lite med på helgon.net för 6 år sen. Han som, skulle det visa sig, skulle bli far till mina underbara barn. Han som jag skulle gifta mig med. Han som kan vara så otroligt dryg på kvällarna, han som inte kan vara tyst. Han som sen kan vara tyst en hel dag och på det sättet driva mig till vansinne. Han som kan få mig att skratta och känna mig så jävla lycklig.

Sen är jag lyckligaste tjejen i världen som har dom fina vännerna jag faktiskt har. Jag vill verkligen inte göra någon lista över vilka som betyder mer eller mindre. Alla fyller sin funktion och ni gör det så jävla bra. Men jag kan inte låta bli att säga att Sudden betyder mer än jag kan få ner på papper. När vi ses och blir storfamilj, det är så jävla fint. Så jävla bra. Hon är så otroligt klok och rolig och bäst. Men som sagt, alla ni andra är också jävligt bra. Vissa bor nära (och hur glad är jag inte över att jag lärt känna er, ni som gör att det ändå går att bo kvar i den här hålan) och andra bor långt ifrån. Alldeles för långt i från. Er saknar jag varje dag.

Det vore skam på torra land om jag inte berättade för er alla hur mycket jag älskar min syster. Utan dig? Nä, vi tänker inte ens på det.

KÄRLEK TILL ER ALLA!

2 kommentarer:

Sudden sa...

Visste inte ens att du börjat med bloggeriet igen. Men BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLL!!!!

Jag älskar dig!

Blomman sa...

bloggeri bloggera jag märker att ingen vet att jag börjat igen för ingen nästan skriver. :( buhubuhu!

ses om en veckish! puss på dig älskade vän!